FalckEkdahl afholder i samarbejde med InsightEvents og DCMA konferencen Contract Management 2016

FalckEkdahl afholder i samarbejde med InsightEvents og DCMA konferencen Contract Management 2016.

TÆNK STORT – START SMÅT
Full-blown Contract Management medfører i de fleste tilfælde store ændringer i organisationen, fordi Contract Management i store træk indebærer implementering af nye processer og strukturer. Programmet for denne konference er udarbejdet med ordene ”tænk stort – start småt” for øje, og indlæggene vil belyse, hvordan Contract Management kan brydes op i del-elementer, og hvordan man kan gribe de vigtigste processer an.

På konferencen vil du som deltager kunne høre indlæg fra både offentlige og private virksomheder, der har arbejdet med Contract Management i længere tid. Indlæggene vil præsentere praktiske eksempler på, hvordan implementering af nogle af de vigtigste del-elementer i Contract Management kan gribes an, og du vil gå hjem med inspiration og værktøjer til, hvordan man kan håndtere udfordringerne i hverdagen. Talerne er alle erfarne Contract Managementspecialister, som har arbejdet med disciplinen i mange år og derfor har høstet vigtige erfaringer i arbejdet med Contract Management.

Konferencen afholdes den 21. og 22. september 2016 på Radisson Blu Royal Hotel, Hammerichsgade 1, 1611 Købenavn V. I kan læse mere om konferencen her.

Skrevet den 15. juni 2016 i Nyheder

Del nyheden

About the Author

Back to Top