Still Going Strong!

Kim Dyhring chef for udbud FalckEkdahl

Modsætninger mødes og sød musik opstår!

Jeg startede i Hewlett-Packard i 1980. Der var jeg den ”nye” på arbejdsmarkedet og i EDB-branchen (dengang hed det datamater – udtrykket elektronhjerne var netop udgået) og jeg var landet i den erfarne, traditionsbundne, solide, fornuftige, måske lidt gammeldags virksomhed.

Det blev en fest.

Jeg lærte en masse, som jeg senere har kunnet bruge, bl.a. i Københavns Kommune og som konsulent overfor mine kunder. Og forhåbentligt gav jeg mindst det samme tilbage til HP i form af kreativitet, samarbejde, energi, innovation og synergi.

Nu siger vi 2018 – og jeg runder det skarpe 70’er hjørne i dag.

Det er sket igen! Det er blevet en fest!

Nu er det bare mig, der siden 2015 har været den erfarne, traditionsbundne, solide, fornuftige og måske lidt gammeldags konsulent blandt os 5 personer i bare 4-årige FalckEkdahl, der ellers er kendetegnet ved kreativitet, samarbejde, energi, innovation, synergi og godt humør. Det er en gave at møde op hver dag og få tanket op med alt dette hos dedikerede og dygtige kolleger.

Kunne du tænke dig at høre nærmere om udbud eller it-kontrakter ud fra ovenstående adjektiver – jeg har trods alt beskæftiget mig med det i 30+ år, så lad os gøre det over en kop kaffe. Tag bare tag fat i mig, men tal lidt højt, hørelsen er jo ikke, hvad den har været!

Kim Dyhring

Chef for Udbud

Ring: +45 27 214 387

E-mail: kd@falckekdahl.dk

Udbud

Skrevet den 23. januar 2018 i Nyheder

Del nyheden

About the Author

Back to Top