Styringsmekanismer i IT-kontrakter

Styringsmekanismer i IT-kontrakter

Se et udsnit af vigtige styringsmekanismer, der bør indarbejdes i alle IT-kontrakter og skaber grundlag for proaktiv Contract Management.

Det er vigtigt, at en forpligtelse fra leverandøren til at være proaktiv, beskrives i detaljer i kontrakten. Hvad betyder det i praksis, og hvilken form for rapportering skal der følges op med etc. Alt efter hvilken ydelse, I skal anskaffe, kan det betyde mange ting, men det er centralt, at forpligtelsen til at være proaktiv bliver et styringsværktøj og ikke en hensigtserklæring med begrænset værdi.

Dette er en af mange styringsmekanismer, der kan være svære at formulere, men er afgørende for den efterfølgende styring, at der bliver taget stilling til og indarbejdet i jeres IT-kontrakter inden underskrift.

FalckEkdahl har stor erfaring med formulering af relevante styringsmekanismer, der i kontraktens løbetid skal skabe værdi og understøtte styringen af jeres kontrakter.

Har du brug for rådgivning til at udarbejde en værdifuld kontrakt, der kan understøtte styringen af din IT-anskaffelse i hele kontraktens løbetid – kontakt FalckEkdahl og hør nærmere.

Har du endvidere fået læst vores første del af Er du helt sikker på, at I har Contract Management ?

I artikelseriens Del 1, introducerer vi de nødvendige elementer og faser i Contract Management. Brugt rigtigt kan Contract Management nemlig være et helt centralt redskab til bl.a. at nedbringe IT-omkostninger og risikominimering i IT-projekter. Artikelseriens Del 1 vil, derfor tage dig igennem Contract Management-hjulet, og sætter fokus på hvordan fuldt implementeret Contract Management sikrer en balance mellem behov, ydelse og omkostning samt skaber et overblik over den aktuelle risiko i din organisation.

Første Del 1 er udgivet her på hjemmesiden, Del 2 og Del 3 kan efter ønske fremsendes pr. mail.

Artikelserien kommer omkring følgende:

Del 1: Introduktioner til elementerne i Contract Management 

Del 2: Forankring og overblik

Del 3: Opbygning af Contract Management-funktion

Klik på linket herunder og læs Del 1 af “Er du helt sikker på, at I har Contract Management?:

Introduktioner til elementerne i Contract Management

Udfyld dine kontaktoplysninger herunder og modtag allerede nu Del 2 samt Del 3 i den nærmeste fremtid.

Skrevet den 11. april 2018 i Nyheder

Del nyheden

About the Author

Back to Top