FalckEkdahl udvider Contract Management

FalckEkdahl udvider Contract Management afdelingen.

FalckEkdahl fortsætter med at have travlt og udvider derfor Contract Management afdelingen. Pr. 1. december 2017 har FalckEkdahl derfor med glæde ansat Michael Gadgaard. Michael bliver en del af FalckEkdahls specialiserede Contract Management team.

Michael er uddannet Cand.merc.jur fra Copenhagen Business School med speciale i strategisk kontrahering samt aftale- og kontraktret. Michael kommer fra en stilling som konsulent hos Deloitte, men har også erfaring fra den anden side af bordet som Sourcing Manager i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse. Michael medbringer derfor en meget kommerciel tankegang med fokus på værdimaksimering af potentialet i kontrakterne. 

Med en fortsat stor efterspørgsel efter FalckEkdahls Contract Managementydelser skal Michael være med til at udvide specialiseringen inden for Contract Management – herunder Project Contract Management, Kontraktforhandling og Kontraktkoncipering samt understøtte fokus på rådgivning i forhold til juridiske og økonomiske aspekter i en strategisk kontekst.  

Vi glæder os over, at vi sammen med Michael nu udgør et endnu stærkere team, der også fremadrettet vil tilbyde den bedste service til vores kunder.

Skrevet den 20. december 2017 i Nyheder

Del nyheden

About the Author

Back to Top