Kontraktforhandling

Kontraktforhandling – høst gevinsterne med en god forberedelse og en klar forhandlingsstrategi

Forhandling er en essentiel del af en virksomheds strategiske fundament og daglige virke. En virksomhed forhandler løbende med sine leverandører både i store IT-projekter og i den daglige drift. FalckEkdahl har stor erfaring med kontraktforhandlinger på IT-området, hvor vi jævnligt bistår virksomheder med både genforhandling af kontrakter, indgåelse af nye kontrakter samt konflikthåndtering i forbindelse med Contract Management. Vi påtager os også gerne rollen som forhandlingsleder.

Vi tilbyder:

Det kræver en aktiv beslutning af forretningen i forbindelse med udarbejdelse af forhandlingsstrategien, hvem der skal stå i spidsen for forhandlingen og hvorfor, da valget har stor betydning for forhandlingens udfald. Det er derfor en fordel at vælge en forhandlingsleder, som kender markedet og leverandørerne, og som ikke mindst er vant til at forhandle. Udarbejdelse af forhandlingsstrategi er hvor de første frø til en succesfuld forhandling lægges. FalckEkdahl har stor erfaring med at udarbejde forhandlingsstrategi.
God forberedelse, klare mål og evnen til at forhandle afgør, om en kontrakt kommer til at understøtte forretningen – både mht. kontraktens formål, virksomhedens risikoprofil og ikke mindst den værdi, der forventes af kontrakten – også på langt sigt. FalckEkdahl har stor erfaring med at bistå kunden med forhandlingsforberedelse.
FalckEkdahl kan bistå med at kapitalisere kontraktens vilkår og dermed identificere forhandlingsrummet.
FalckEkdahl påtager sig gerne rollen som forhandlingsleder.

ANE FALCK GLAVIND

Owner || Partner

ANE FALCK GLAVIND

Kontakt Partner Ane Falck Glavind for mere information om kontraktforhandling og vores ydelser.

Ring til Ane +45 60 377 369
E-mail Ane afg@falckekdahl.dk

Back to Top