Skal vi styre jeres Contract Management?

Hvis I mangler de rette ressourcer til at udføre Contract Management, kan I outsource opgaven helt eller delvist til FalckEkdahl. Ved at outsource opgaven til os sikrer I, at der løbende følges op på kontraktvilkår og økonomi. Samtidig skaber vi overblik over hele kontraktporteføljen, herunder overblik over rettigheder og forpligtelser, og har altid fokus på effektiviserings- og besparelsespotentialer i kontrakterne. Ud over den løbende opfølgning vil vi i forbindelse med Contract Management-funktionen kunne bistå i forbindelse med konflikter, genforhandling og lignende.

Vi sikrer overblikket

En stærk Contract Management funktion sikrer, at der altid bliver fulgt op på jeres kontrakter, og at I hele tiden har overblik over vilkårene i kontrakten. Derudover har det den effekt, at det letter jeres arbejde i organisationen. På denne måde kan I koncentrere jer om de faglige kerneopgaver relateret til projektet frem for kontraktstyringen. I vil opleve, at I kan opnå store effektiviserings- og besparelsespotentialer ved at have øget fokus på Contract Management.

Hvad siger kunderne?

Vores kunder er glade – og det er vi ret stolte over! Vi oplever ofte, at vores kunder kommer igen og bliver til stamkunder. Inden for Contract Management oplever vores kunder, hvor stor værdi arbejdet med Contract Management giver. Læs her hvordan vi har løst en case for en offentlig organisation og sparede kunden for 900.000 kr.