Skal vi kickstarte jeres Contract Management?

Tænk stort, start småt – det er et mantra, når vi rådgiver organisationer, som skal i gang med Contract Management. Med Contract Management graver vi ned i fundamentet, samler de løse ender, og hjælper jer med at skabe overblik over jeres kontraktportefølje – og det er vi faktisk ret gode til!

Vi ved, at Contract Management kan gøre en enorm forskel – vi ser det nemlig gang på gang. Ved hjælp af Contract Management vil I opleve, at I bliver i stand til at identificere jeres forpligtelser, udnytte jeres rettigheder og i det hele taget sikre, at formålet med kontrakten bliver opnået. Vi ved, at der kan være store gevinster ved at arbejde proaktivt med kontrakter og at etablere simple processer for opfølgning. I vil opleve faldende udgifter, mindsket risiko samt merværdi i form af bedre udnyttelse af vilkår og en generel bedre understøttelse af forretningen.

Vi er frontløbere inden for Contract Management

Vi har udviklet en række metoder, som altid kan tilpasses netop jeres forretning og niveau. Vi kan hjælpe jer i hele kontraktens livscyklus, hvilket vil sige hele vejen fra udformningen til udfasningen. Vi kan varetage Contract Management-funktionen for jer, eller vi kan hjælpe jer med at etablere Contract Management i jeres organisation. Uanset organisering hjælper vi jer med at danne det nødvendige overblik over jeres nuværende kontraktportefølje, herunder de kommercielle risici, der lurer, hvis ikke de bliver håndteret proaktivt. Udgangspunktet er, at I får dannet et overblik over jeres nuværende kontraktportefølje i forhold til økonomi, kvalitet og risiko.

Skræddersyede løsninger til jeres organisation

Vi går ikke på kompromis med vores løsninger, og I vil derfor aldrig blive mødt med færdigudviklede koncepter, der presses ned over jeres forretning. Vi tager altid udgangspunkt i jeres organisation, og skræddersyr det til jeres behov. Det er vigtigt, at den viden, vi implementerer, lever videre i jeres organisation.

Læs om vores specialer indenfor Contract Management