Kontraktforhandling er en proaktiv indsats

Vi mener, at det er vigtigt at arbejde proaktivt med kontrakter, og derfor er kontraktforhandling en  vigtig del af jeres forarbejde. Vi hjælper jer med at komme igennem forløbet.

Kontraktforhandling er en disciplin, som vi er uddannet i, og som vi har mange års erfaring med. Ikke alle synes, at det er ligetil at træde ind i en forhandlingssituation og slet ikke sammen med ens kommende samarbejdspartner gennem længere tid, nemlig leverandøren. Det kan derfor være relevant at få en tredjepart til at bistå med eller helt varetage denne opgave. Hos FalckEkdahl betragter vi kontraktforhandling som en proaktiv indsats, der sikrer, at kontrakten skaber værdi for jer som kunde.

Forhandling i alle kontraktens faser

I forbindelse med en kontraktforhandling kan vi hjælpe jer gennem hele processen. Vi kan hjælpe jer med indgåelse af nye kontrakter, genforhandling af kontrakter samt konflikthåndtering i forbindelse med Contract Management. Vi sidder med ved forhandlingsbordet, eller vi påtager os rollen som forhandlingsleder, hvis I ønsker det.

Vi lægger vægt på et tæt samarbejde med vores kunder, og I vil altid samarbejde direkte med en af vores specialister.

Læs mere om specialerne indenfor kontraktforhandling