Skal vi kickstarte jeres IT Contract Management?

Med IT Contract Management graver vi ned i fundamentet, samler de løse ender, og hjælper jer med at skabe overblik over jeres kontraktportefølje.

Vi ved, at IT Contract Management gør en forskel – vi ser det nemlig gang på gang. Ved hjælp af IT Contract Management vil I opleve, at I bliver i stand til at identificere jeres forpligtelser, udnytte jeres rettigheder og i det hele taget sikre, at formålet med kontrakten bliver opnået. Vi ved at der kan være store gevinster ved at arbejde proaktivt med kontrakter, og at etablere simple processer for opfølgning. I vil opleve faldende udgifter, mindsket risiko samt merværdi i form af bedre udnyttelse af vilkår og en generel bedre understøttelse af forretningen.

Vi er frontløbere inden for IT Contract Management

Vi har udviklet en række metoder, som altid kan tilpasses netop jeres forretning, og kan bistå jer i hele kontraktens livscyklus; dvs. hele vejen fra udformningen til udfasningen. Vi kan varetage IT Contract Management-funktionen for jer, eller vi kan hjælpe jer med at etablere IT Contract Management i jeres organisation. Uanset organisering hjælper vi jer med at danne det nødvendige overblik over jeres nuværende kontraktportefølje, herunder de kommercielle risici, der lurer, hvis ikke de bliver håndteret proaktivt. Udgangspunktet er, at I får dannet et overblik over jeres nuværende kontraktportefølje i forhold til økonomi, kvalitet og risiko.

Skræddersyede løsninger til jeres organisation

Vi går ikke på kompromis med vores løsninger, og I vil derfor aldrig blive mødt med færdigudviklede koncepter, der presses ned over jeres forretning. Vi tager altid udgangspunkt i jeres organisation og situation, og skræddersyr løsningen til netop jeres behov. Det er vigtigt, at den viden vi implementerer lever videre i jeres organisation.

Læs om vores specialer indenfor IT Contract Management