Vi finder jeres økonomiske potentialer!

En Gap-analyse kan hjælpe jer med at opnå besparelser og effektiviseringer. Ved en Gap-analyse hjælper vi med at klarlægge forskellen mellem jeres nuværende kontrakter og jeres ønskede situation. Ved en GAP-analyse undersøger vi, hvilke kontrakter I har? Hvad der står i dem? Og om I udnytter kontraktens fulde potentiale? Alt dette kan vi hjælpe jer med at få overblik over. En GAP-analyse er ikke kun en bagudrettet analyse, den har også fokus på fremtidige potentialer, fx optimering af kontraktvilkår, opmærksomhedspunkter ift. kontraktindgåelse, -opfølgning og -styring. Afhængigt af indkøbsområde oplever vi, at der kan spares op til 20% af en kontraktværdi.

Handleplaner

Ved at foretage en GAP-analyse vil I opleve, at I kan opnå betydelige økonomiske gevinster – fremadrettet såvel som bagudrettet. Med udgangspunkt i vores specialiserede og juridiske viden foretager vi en grundig analyse af hele porteføljen og altid med et kommercielt blik for øje. Af erfaring ved vi, at mange kontrakter ofte ender i skuffen, når de er underskrevet, og det kan være uhensigtsmæssigt for forretningen. Derfor vil de fleste opleve, at en gennemgang af kontrakterne kan skabe et godt overblik over egne rettigheder og leverandørens forpligtelser, de økonomiske forhold samt de krav, man som kunde har at gøre med. Endelig giver analysen et prioriteringsgrundlag for, hvor I bør investere tid og ressourcer for at opnå det ønskede resultat. Vi udarbejder en handleplan, så I selv kan arbejde videre med at indhente de identificerede økonomiske potentialer og gevinster.

Læs her hvordan vi har hjulpet en kunde med en GAP-analyse.

Hvad siger kunderne?

Vores kunder er glade – og det er vi ret stolte over! Vi oplever ofte, at vores kunder kommer igen og bliver til stamkunder. Inden for IT Contract Management oplever vores kunder, hvor stor værdi arbejdet med IT Contract Management giver.

Læs her hvordan vi har løst en case for en offentlig organisation og sparede kunden for 900.000 kr.