Vil I have implementeret IT Contract Management?

Har I overblik over jeres kontraktportefølje, eller ligger kontrakterne – hvis I er heldige – bare i skuffen? Bruger I jeres kontrakter som et aktivt styringsredskab? Og har I styr på leverancer og vilkår i jeres projekter? Hvis ikke, så kan vi hjælpe jer med det via IT Contract Management. IT Contract Management er en disciplin i fremgang – og det er ikke uden grund. Vi rådgiver primært offentlige organisationer med at udføre og implementere IT Contract Management. Vi har stor brancheforståelse inden for IT og kender den politiske agenda inden for det offentlige. Vores store branchekendskab betyder, at vi altid er i stand til at stille skarpt på hvilken løsning, netop I har brug for. Sammen med jer har vi ambitioner – vi tænker stort, men vi starter altid småt.

Vi hjælper jer i gang!

Ved at indføre IT Contract Management bliver I i stand til løbende at følge op på kontraktvilkår og økonomi og sikrer jer, at kontraktporteføljen løbende optimeres, og at I ikke taber de kontraktuelle rettigheder. Når vi etablerer IT Contract Management, vil vi altid have fokus på at identificere effektiviserings- og besparelsespotentialer. Vi hjælper både med at implementere IT Contract Management og oplæring, afklaring og udformning af IT Contract Management-funktionens opgaver.

Vi lægger stor vægt på, at I, som kunde, er godt klædt på til at varetage denne funktion. Derfor vil vi altid sørge for at sidde med ved bordet og gøre jer i stand til at udfylde rollen som IT Contract Manager.

Se her hvordan vi har hjulpet en kommune med IT Contract Management.